Home

Modulaire bijgebouwen

  • Modulaire bijgebouwen - slide 0
  • Modulaire bijgebouwen - slide 1
  • Modulaire bijgebouwen - slide 2
  • Modulaire bijgebouwen - slide 3
  • Modulaire bijgebouwen - slide 4
  • Modulaire bijgebouwen - slide 5

De modulaire constructie: een innoverend, snel, betaalbaar en duurzaam antwoord op de woonbehoeften of uitbreidingen van woningen. 


Dankzij zijn lange ervaring en zijn verschillende partnerships met Europese constructeurs kan Modulco voor u elk type modulaire woonconstructie ontwerpen in overeenstemming met uw bestek. 


 Mogelijke afmetingen: - Breedte: van 1,50 m tot 3,00 m  

                                     - Lengte: van 1,50 m tot 12,00 m 


 Doordat al onze modules met elkaar kunnen worden geassembleerd en op elkaar worden geplaatst, kunt u uw beschikbare ruimte oneindig uitbreiden.  


Zowel op het vlak van de buitenafwerking als de binnenafwerking kunnen we onze modulaire constructies aan uw individuele wensen aanpassen. Daarbij wordt bijzondere aandacht besteed aan de optimalisatie van de ruimten en aan de warmte-isolatie. 


 Voor al onze modules geldt een Europese constructeursgarantie. 

Vergeet niet om vooraf contact op te nemen met de stedenbouwkundige dienst van uw gemeente om samen met hen de haalbaarheid van uw project te onderzoeken. Modulco kan u onafhankelijke architecten aanbevelen die gespecialiseerd zijn in modulaire constructies, die u kunnen helpen bij uw contacten met de gemeentediensten en bij de opstelling van uw bestek dat als basis dient voor de budgettering van uw project.


Sharen :