Home

Onze diensten

Hieronder vindt u een lijst van de diensten die we aanbieden.
Als u meer informatie wilt over onze diensten, Neem contact met ons op
MODULESLEVERING en INSTALLATIE

Wij beschikken over onze eigen kraanwagens met uittrekbare aanhangwagens waarmee we uw module kunnen vervoeren en plaatsen. Op een stabiele ondergrond zorgen onze teams met behulp van wiggen voor een perfect horizontale opstelling.

Als hindernissen een opstelling van de module naast de vrachtwagen verhinderen, kunnen we een beroep doen op onderaannemers, die beschikken over mobiele kranen met een uitzonderlijke reikwijdte.

Onze kraanwagens zijn recente modellen, die aan de EURO 5- en EURO 6-normen beantwoorden.


Inrichting, bedekking en gevelbekleding

Wij bieden u in samenwerking met gespecialiseerde partners meerdere oplossingen aan waarmee u de esthetische kwaliteiten van uw modules kunt verbeteren, waarmee u de modules in hun omgeving kunt integreren of waarmee u ze kunt gebruiken als reclameproject voor uw onderneming of uw project.

Wij houden ons daarbij niet alleen bezig met het grafische gedeelte, maar ook met het drukwerk op alle media van uw projecten, logo's enz.

We kunnen uw modules voorzien van bekledingen met verschillende stijlen en soorten hout.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw projecten voor te leggen.


VEIILIGHEID

Elektrische erkenning:

Als u dat wenst, kunnen we u het proces-verbaal bezorgen van de keuring van de elektrische installatie van de module door een aangemelde instelling (BTV).

Brandweerstand:

- Sandwichpanelen van PIR- of PUR-schuim die werden gecertificeerd met een CE-markering met uitstekende resultaten op het vlak van de brandweerstand en met B-S1, d0 en B-s2 en d0 certificatie.

- Panelen van rotswol met A1 certificatie en met brandweerstand van 30 minuten tot 120 minuten.

Veiligheidstoebehoren:

Poederblusapparaten, branddetectoren met autonoom alarm, rolluiken, staven en netten voor vensters en deuren, veiligheidsketting voor opslagruimte enz.


INTERN STUDIEBUREAU

Ons studiebureau staat tot uw dienst om u te helpen bij het ontwerp en de realisatie van uw project. We werken graag samen met uw architect om uw project conform de eisen van de stedenbouwkundige dienst van uw gemeente te ontwerpen. Als u nog geen architect hebt, kunnen we u een architect aanbevelen die gespecialiseerd is in modulaire constructie en die samen met u uw bestek kan opstellen en de vergunning bij uw gemeente kan indienen. We kunnen u ook alle nodige technische inlichtingen bezorgen in verband met de verschillende mogelijkheden.

Expertecnheid overheidsopdrachter

Wij staan ​​tot uw beschikking om u te laten profiteren van onze expertise en u te adviseren bij het opstellen van een eventueel bestek voor overheidsopdrachten. 


(scholen, sportclubs, ...)